Τοποθεσία : Οι νοτιοδυτικές ακτές της Νάξου έχουν μια ιδιαίτερη εξωτική ομορφιά και προσφέρονται για αξέχαστες διακοπές σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.Το Καστράκι βρίσκεται 16 χλμ. από την χώρα της Νάξου, ανάμεσα στη μικρή Βίγλα και το Αλυκό. 

Μπροστά στο συγκρότημά μας Dolphin Kastraki Studios & Apartments απλώνεται η πανέμορφη παραλία Γλυφάδα. Μια παραλία 3 χιλιομέτρων με κρυστάλλινα νερά και ατελείωτη αμμουδιά, ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια βρίσκονται πολλές ονομαστές παραδοσιακές ταβέρνες με παραδοσιακό φαγητό, τοπικές γεύσεις ή φρέσκο ψάρι καθώς και μίνι μάρκετ. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας νότια μπορείτε να επισκεφτείτε την ιδιαίτερης ομορφιάς παραλία του Αλυκού σε απόσταση 2 χλμ. καθώς και το περίφημο κεδροδάσος του Αλυκού που βρίσκεται εκεί. Επίσης, στην αντίθετη κατεύθυνση, σε απόσταση 4 χλμ. βρίσκεται η αμμώδης παραλία της Μικρής Βίγλας την οποία ένας λόφος (παλίο παρατήρητηριο) την χωρίζει σε δύο μεγάλες παραλίες.

H Νάξος, είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, με τις ατελείωτες παραλίες, τα γραφικά χωριά, τα σπουδαία ιστορικά μνημεία και τους φιλόξενους κατοίκους. Ένας τόπος μοναδικός, για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές! Στη Νάξο μπορείτε να φτάσετε αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς. Από το αεροδρόμιο της Αθήνας, ''Ελευθέριος Βενιζέλος'', εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια. Η πτήση διαρκεί 35-40 λεπτά. Το νησί συνδέεται καθημερινά με δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας . Με το συμβατικό πλοίο το ταξίδι διαρκεί περίπου 5 ώρες και με τα ταχύπλοα περίπου 3,5 ώρες. Από τη Νάξο μπορείτε να επισκεφτείτε τα γύρω νησιά ή τις Μικρές Κυκλαδες καθώς το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκώς με αυτά, είτε με πλοία της γραμμής είτε με ταχύπλοα.

Το συγκρότημά μας Dolphin Studios απέχει:

- 80 μ. από την θάλασσα

- 200 μ. από mini market

- 250 μ. από την στάση λεωφορείου

-16χλμ. από την Χώρα της Νάξου/ Λιμάνι

-14χλμ. από το αεροδρόμινο Νάξου