Τοποθεσία : Οι νοτιοδυτικές ακτές της Νάξου έχουν μια ιδιαίτερη εξωτική ομορφιά και προσφέρονται για αξέχαστες διακοπές σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.Το Καστράκι βρίσκεται 16 χλμ. από την χώρα της Νάξου, ανάμεσα στη μικρή Βίγλα και το Αλυκό. 

Μπροστά στο συγκρότημά μας Dolphin Studios απλώνεται η πανέμορφη παραλία Γλυφάδα. Μια παραλία 3 χιλιομέτρων με κρυστάλλινα νερά και ατελείωτη αμμουδιά, ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πολλές ονομαστές Ταβέρνες με παραδοσιακό φαγητό ή φρέσκο ψάρι καθώς και μίνι μάρκετ. Μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγησή σας και να επισκεφθείτε την ιδιαίτερης ομορφιάς παραλία του Αλυκού  απόσταση 2 χλμ.  και το δάσος με τους κέδρους. Επίσης, σε απόσταση 4 χλμ. βρίσκεται η αμμώδης παραλία Μικρή  Βίγλα την οποία ένας λόφος (παλίο παρατήρητηριο) την χωρίζει σε δύο μεγάλες παραλίες.

 

H Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, με τις ατελείωτες παραλίες , τα γραφικά χωριά, τα σπουδαία μνημεία και τους φιλόξενους κατοίκους. Ένας τόπος μοναδικός, για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές! Στη Νάξο μπορείτε να φτάσετε αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς. Από το αεροδρόμιο της Αθήνας, ''Ελευθέριος Βενιζέλος'', εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια. Η πτήση διαρκεί 30 λεπτά. Το νησί συνδέεται καθημερινά με δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας . Με το συμβατικό πλοίο το ταξίδι διαρκεί 5,5 ώρες και με ταχύπλοα 3,5 ώρες. Από τη Νάξο μπορείτε να περάσετε στα γύρω νησιά, αφού το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκώς με αυτά, είτε με ferry boat είτε με ταχύπλοα.

Το συγκρότημά μας Dolphin Studios απέχει:

- 80 μ. από την θάλασσα

- 200 μ. από mini market

- 250 μ. από την στάση λεωφορείου

-16χλμ. από την Χώρα της Νάξου/ Λιμάνι